Inici
QUI SOM COL·LECTIUS MEMBRES AGENDA CULTURAL ACTIVITATS CCG CONTACTE
      AGENDA CULTURAL

             
   

          No tens plans per a aquesta setmana? Vols que t'ajudem a triar la millor opció sense moure't del Grau? Ací tens un recull actualitzat de les activitats culturals que tenen lloc al Grau per a participar sol o en família. Música, xarrades, exposicions, teatre, danses…
Ací trobaràs de tot.
  Tens les vesprades lliures i no saps que fer? Vols que el teu fill o filla faça alguna activitat després de l'escola? T'agradaria dependre música, ballar o cantar? Doncs al Grau tens una ampla oferta en cursos i tallers que segur s'adaptaran a les teues necessitats, et permetran aprendre, divertir-te i fer amics.   Eres una persona creativa i vols mostrar al món el teu talent? Doncs si escrius, pintes, dissenyes, fas música, fotografia o qualsevol altre tipus d'art, ací t'oferim diferents certàmens i concursos on poder participar.

   
             
   
          > Anar a Activitats Culturals   Próximament   > Anar a Concursos i Certàmens
   
             
   

  Si vols que una activitat, curs o certamen figure a l'Agenda Cultural del Grau, escriu-nos un e-mail a agenda@culturagrau.org indicant: nom de l'activitat, qui la promou, dia, hora, lloc i una breu descripció.  

   
  < Col·lectius membres Activitats CCG >  

 
   
  Centre Cultural La Marina
C/ Marina Espanyola s/n
12100 Grau Castelló
 

   
  Inici      Qui som      Col·lectius membres      Agenda cultural      Activitats CCG      Contacte