Inici
QUI SOM COL·LECTIUS MEMBRES AGENDA CULTURAL ACTIVITATS CCG CONTACTE
      ACTIVITATS CULTURALS

 


 

Premis Grau de la Cultura 2018
Dissabte 27 d'octubre de 2018 - 19:00 hores


Organitza: Col·lectius per la Cultura al Grau (CCG)
Patrocina: Ajuntament de Castelló de la Plana

Centre Cultural La Marina

Els PREMIS GRAU DE LA CULTURA són uns guardons que lliura anualment la Federació de Col·lectius per la Cultura al Grau (CCG) i que volen reconéixer la trajectòria d'entitats i persones que s'hagen distingit pel seu treball, dedicació i suport envers la cultura al Grau.

A la present edició, la quarta, s'atorgaran els següents guardons:

Premi Grau de la Cultura 2018 "In Memoriam" a VICENTE BACAS "XAMBERGA", per la seua tasca de conservació i difusió del tabal junt al seu company, el dolçainer José Maria Illescas; així com per l'estima que es va guanyar per part de tot el Grau i per la seua bonhomia.

Premi Grau de la Cultura 2018 Entitat Cultural al PROJECTE ARTÍSTICS DE L'IES MIQUEL PERIS I SEGARRA DEL GRAU, pel seu treball innovador en l'àmbit educatiu i per la tasca de motivació de l'alumnat i promoció de les seues aptituds en diferents vessants, amb la implicació transversal de totes les matèries, la qual cosa l'ha convertit en referent en l'educació secundària.

Premi Grau de la Cultura 2018 a JOAQUÍN CAMPOS HERRERO, doctor en Filosofia, pel seu treball, dedicació i promoció en l'àmbit cultural del Grau; així com per la seua tasca d'investigació i divulgació en l'àmbit de l'Antropologia i de la Psicologia.

Aquests guardons es decidiren per votació de les associacions membres de CCG en la Junta Extraordinària celebrada el passat 12 de setembre de 2018.

L'acte de lliurament dels Premis Grau de la Cultura 2018 tindrà lloc el pròxim dissabte 27 d'octubre de 2018 a les 19.00 hores al Centre Cultural La Marina del Grau, amb el patrocini de l'Ajuntament de Castelló.

Hi participaran conjuntament cinc associacions integrants de Col·lectius per la Cultura al Grau: Unió Musical del Grau, Dolçainers i Tabaleters del Grau, Grup de Danses Illes Columbretes, Coral Polifònica Sant Pere del Grau i Associació Cultural La Barraca. 






 

   
  < Agenda Cultural Activitats CCG >  


 
   
  Centre Cultural La Marina
C/ Marina Espanyola s/n
12100 Grau Castelló
 

   
  Inici      Qui som      Col·lectius membres      Agenda cultural      Activitats CCG      Contacte