Inici
QUI SOM COL·LECTIUS MEMBRES AGENDA CULTURAL ACTIVITATS CCG CONTACTE
      Cavalcada de la Mar Interactiva

 


 

GRUP DE DANSES BINIESMA DE MONCOFAEl Grup de Danses Biniesma naix l’any 2008 a partir d’un curs de balls tradicionals realitzat a Moncofa. A poc a poc, el gust pel folklore i per les tradicions va fer que augmentara el nombre de persones d’aquell curs i que anaren participant en esdeveniments locals. L’interès d’aquest grup aconsegueix que l’any 2011 es consolide i es convertesca en associació. És llavors quan naix el seu nom actual: ASSOCIACIÓ CULTURAL GRUP DE DANSES BINIESMA.
L’objectiu principal del grup és fer arribar el folklore i les tradicions més properes al poble de Moncofa, per alhora recuperar i transmetre la cultura local a tota la seua gent. L'Associació Cultural Grup de Danses Biniesma han participat en multitud de mostres i de festivals, tant a nivell comarcal com estatal (Salamanca, Madrid, etc...), encara que la seua trajectòria té els seus fonaments sobretot a Moncofa, on han realitzat activitats com bureos, processons, balls del Corpus Christi , les quals s’han convertit en un referent de recuperació i difusió de la cultura local.

A més, aquest any 2018 han presentat una recopilació de cançons i música tradicional del poble de Moncofa, enregistrades en el disc: “Moncofa, el cant d’un poble”.


 


 
Tornar enrere
 

   


 
   
  Centre Cultural La Marina
C/ Marina Espanyola s/n
12100 Grau Castelló
 

   
  Inici      Qui som      Col·lectius membres      Agenda cultural      Activitats CCG      Contacte