Inici
QUI SOM COL·LECTIUS MEMBRES AGENDA CULTURAL ACTIVITATS CCG CONTACTE
      ACTIVITATS CULTURALS

 


 

L'HAM 2018
II Setmana de la Cultura al Grau.

Del 12 al 20 de maig de 2018

Descarrega el programa de L'HAM 2018


Fa ja dos anys per estes dates, escàvem per primera vegada el nostre ham, abordàvem la primera Setmana de la Cultura al Grau: L'HAM 2016. Dos anys després, tenim el goig de constatar que L'HAM ja és una setmana de referència al nostre poble, un projecte que s'ha consolidat gràcies a la gran acceptació que ha tingut per part de la gent de dins i de fora del Grau.
Des que vam calar la xàrcia de la cultura, hem anat bastint el programa amb pintura, escultura, literatura, fotografia, gastronomia, música, dansa, teatre, cinema, història, cultura popular, etc. Hem enriquit i hem esmenat, hem corregit i hem millorat, hem presentat propostes innovadores al Grau i hem potenciat els actes més exitosos.

És menester, d'altra banda, esmentar i agrair vivament en este preàmbul a totes les entitats públiques i privades, comerços i particulars que patrocinant, participant o col·laborant, fan possible, any rere any, que el nostre poble tinga una Setmana Cultural amb entitat pròpia. Entre estes entitats, cal destacar l'Ajuntament de Castelló, principal patrocinador i responsable que l'esdeveniment cultural més important de l'any al Grau siga una realitat.

Este 2018, una vegada més, despleguem les veles carregats d'il·lusió i amb un programa que ja supera la seixantena d'actes i que pretén ser més transversal que mai, amb activitats ben diverses i per a tots els públics. Per això, un any més, Col·lectius per la Cultura al Grau i totes les persones que, des de les diferents vessants, armem esta nau, vos convidem efusivament a participar i gaudir de cada dia de L'HAM.

No vos quedeu en terra!.

Organitza: Col·lectius per la Cultura al Grau (CCG)
Patrocinen: Ajuntament de Castelló de la Plana, Confraria de Pescadors, Fundación Caja Castellón, Diputació de Castelló, Teknomedia.
Col·labora: PortCastellóDescarrega el programa de L'HAM 2018

 

   
  < Agenda Cultural Activitats CCG >  


 
   
  Centre Cultural La Marina
C/ Marina Espanyola s/n
12100 Grau Castelló
 

   
  Inici      Qui som      Col·lectius membres      Agenda cultural      Activitats CCG      Contacte